Termeni si conditii de utilizare a site-ului

Toate informatiile prezentate in acest site sunt proprietatea intelectuala a CS Transilvania sau a tertelor persoane, acolo unde se face referire la acestea. Materialele prezentate pe acest site nu pot fi reproduse sub nici o forma sau in nici un mod fara acordul scris al CS Transilvania sau a tertelor persoane la care se face referire. Toate imaginile, textele sau orice alta forma de informatie prezenta pe site, cu referire sau care promoveaza un obiect sau alta forma de manifestare, sunt proprietatea intelectuala a celor care le-au creat.

CS Transilvania nu promoveaza in nici un fel si sub nici o forma violenta, atitudiniile anti-sociale sau care manifesta ura fata de o persoana sau un grup de persoane si va face tot posibilul ca prin intermediul acestui site nici un comportament de acest gen sa nu fie tolerat. De asemenea, CS Transilvania isi rezerva dreptul de a interzice promovarea oricaror materiale care nu corespund celor mentionate anterior, retragerea lor de pe site fara a fi anuntati in prealabil autorii si, dupa caz, sesizarea autoritatilor in cazul manifestarilor exagerate.

In cadrul modulelor care ofera posibilitatea de interactiune intre utilizatorii prezentului site nu este permis sau tolerat sub nici o forma limbajul obscen, defaimator la adresa unei persoane sau grup de persoane pe considerente de sex, varsta, religie, rasa, nationalitate sau orice gen de apartenenta unui grup de persoane.