SIBIU, IFK ROMANIA KARATE INTERNATIONAL EVENT 2018

iunie 20 @ 16:00 – iunie 24 @ 14:00

 

 

You’re Kyokushin? Prove it! Don’t talk, take part!

Cu ocazia aniversarii 20 de ani a Clubului Sportiv Hirsch Sibiu si 5 ani IFK Romania, avem deosebita placere sa va invitam la SIBIU, KARATE INTERNATIONAL EVENT ce va avea loc la Sibiu, Sala Transilvania si Centrul de Agrement Trecatoarea Cerbilor – Paltinis in perioada 20-24 iunie 2018, eveniment ce isi propune sa fie o continuitate a succesului Campionatului Mondial pe care l-am organizat anul trecut tot la Sibiu unde am avut 40 de tari participante.
La acest eveniment il avem ca instructor si supervisor, invitat special din Elvetia pe Shihan Eduard Gabathuler, membru IFK Board, country representative al IFK Elvetia, antrenor al Lotului National al Elvetiei, la Cupa Mondiala din Moscova a fost numit “ cel mai bun arbitru “, in plan profesional este maior sef al Politiei Regiunea Vest Elvetia, absolvent Academia FBI din SUA.

SIBIU, KARATE INTERNATIONAL EVENT va cuprinde 5 actiuni:
Tabara de Vara (stagiu de pregatire) – 20-23 iunie 2018 (copii, junior, cadeti si adulti)
Curs de Arbitraj – 20-23 iunie 2018 (adulti)
Cupa Romaniei – 23 iunie 2018 (copii, junior si cadeti) – Sala Transilvania
Transilvania Grand Prix – 23 iunie 2018 (adulti) – Sala Transilvania
Examen de grad si arbitraj – 24 iunie 2018 (pana la centura neagra 3 Dan)

Karate Kyokushin, stilul care sta la baza acestui eveniment, este considerat ,,Cel Mai Puternic Karate’’, fiind cel mai dur sport de contact din lume. Competitiile se desfasoara dupa un sistem de lupta full contact, in care luptatorii fara protectii, isi pot folosi forta 100%, fiind interzise tehnicile letale. Victoria poate fi desemnata prin KO (knockout) sau la puncte.
Putem aminti numerosi luptatori celebrii din K1, practicanti de Karate Knockdown: Andy Hug, Globe Feitosa, Francesco Fhilo, Semmy Schilt, Nicholas Pettas, Michael Jai White etc. Acest sport este practicat deasemenea de catre actori celebrii precum Dolph Lundgren, Sean Connery, etc.
– La Cupa Romaniei, categoriile de varsta si greutate pentru copii, juniori si cadeti vor fi conform regulamentului competitional IFK
– La Transilvania Grand Prix vor fi cate doua categorii de greutate pentru masculin (-80 kg/+80 kg) iar pentru feminin (-60 kg/+60 Kg). La aceste probe, vor putea participa cate 4 sportivi pentru fiecare categorie, cate 2 din Romania si cate 2 din strainatate, prioritatea fiind in functie de ordinea inscrierilor!

Termen limita de inscriere: 01 Iunie 2018

Organizator:
prof. Christian HIRSCH (3rd Dan)
Country Representative IFK ROMANIA
Presedinte Clubul Sportiv Hirsch
+40 77 22 742 69

 

 

 

 

SIBIU-KARATE-INTERNATIONAL-EVENT-2018

Registration-form-SIKE2018